شنبه , ۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مینا ارجمندپور

مینا ارجمندپور – روان‌شناس بالینی کودک و نوجوان – روان‌درمانگر کودک – مترجم زبان انگلیسی و فرانسوی – فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی

تسلط کودک بر دنیای خود و کنترل اوضاع با بازی

تسلط کودک بر دنیای خود و کنترل اوضاع با بازی

تسلط کودک بر دنیای خود و کنترل اوضاع با بازی چگونه کودکان با بازی بر دنیای خود مسلط می شوند و کنترل اوضاع را در دست می گیرند: ? در فرآیند بازی کودکان احساس می‌کنند که کنترل امور را در دست دارند، حتی اگر در واقعیت، شرایط بدین گونه نباشد. …

بیشتر بخوانید »

تمرین‌های مربوط به دقت و حافظه دیداری

تمرین های مربوط به دقت و حافظه دیداری ۱) دو کارت تصاویر را انتخاب کنید و در مقابل کودک قرار دهید پس از آن تصاویر را پنهان کنید از او بخواهید نام تصاویر را بگوید. ۲) حالا سه تصویر انتخاب کنید و بسته به توانایی کودکتان به مرور تعداد تصاویر …

بیشتر بخوانید »

تمرین هایی مربوط به تقویت دقت دیداری

تمرین هایی مربوط به تقویت دقت دیداری ۱) برای کودک دیکته بنویسید کودک آنها را اصلاح کند. ۲)دو تصویر که مشابه به کودک نشان دهید اما تفاوت هایی جزیی بین آنها باشد کودک اختلافات بین آن ها را پیدا کند. ۳)کلمه هایی بنویسید که در آنها نقطه،دندانه،ویا حروف جا افتاده …

بیشتر بخوانید »

درمان نارسانویسی چگونه است؟

درمان نارسانویسی چگونه است؟ – برای درمان نارسانویسی تمرین های زیر را انجام دهید ۱) کودک بر روی تخته وایت برد یا تخته سیاه نقاشی کند یا خط بکشد. ۲) کاغذهای باطله را با دست راست و چپ بدون کمک‌دست دیگر مچاله کند. ۳) کاغذ های باطله و یا خمیربازی …

بیشتر بخوانید »

کارکردهای بازی درمانی؛ بازی درمانی، هنر برقراری ارتباط

کارکردهای بازی درمانی؛ بازی درمانی، هنر برقراری ارتباط با کارکردهای بازی درمانی آشنا شویم در سنین کمتر از ۱۰ تا ۱۱ سالگی، نشستن طولانی دریک محل برای بیشتر کودکان دشوار است. کودک خردسال برای آن که آرام در یک‌جا بنشیند باید آگاهانه تلاش کند و بنابراین، انرژی خلاق او در …

بیشتر بخوانید »

یک تکنینک موثر برای مدیریت مشکلات و‌مدیریت استرس

یک تکنینک موثر برای مدیریت مشکلات و‌مدیریت استرس

یک تکنینک موثر برای مدیریت مشکلات و‌مدیریت استرس ? یکی از موثرترین تکنیکهای مدیریت مشکلات و‌مدیریت استرس مقابله عاطفی فعال می باشد. مقابله عاطفی در راس فهرست عوامل اثربخش قرار دارد و به معنای توانایی یافتن چیزی مثبت یا رهایی بخش در موقعیت های بد میباشد. ?در مطالعات صورت گرفته …

بیشتر بخوانید »

علایم ابتلا به اوتیسم چیست؟

راهبردهای تامین بهداشت روانی کودکان اوتیستیک - شکوفه صادقی روان‌شناس

علایم ابتلا به اوتیسم چیست؟ علایم و نشانه های اوتیسم بیشتر اوقات قبل از سن ۳ سالگی شروع به ظهور می کنند. در اوایل والدین کودک مبتلا به اوتیسم متوجه می‌شوند که کودکشان شروع به صحبت کردن نکرده و مانند سایر کودکان هم سنش رفتار نمی کند. اما اینکه کودک مانند سایر کودکان و در سن آنها شروع به صحبت کرده و بعد مهارت های کلامی خود را از دست دهد، نیز ممکن می باشد.

بیشتر بخوانید »

تقویت اعتماد به نفس در کودکان

تقویت اعتماد به نفس در کودکان

✅ تقویت اعتماد به نفس در کودکان: ? به احساسات کودکان گوش کنید (هنگام گوش دادن به احساسات کودکان مستقیم در چشمان آنها نگاه کنید، با عباراتی مانند می‌فهمم، اوهوووم، می دونم احساسات آنها را تایید کنید و یا کودکان را نوازش کنید) ? تا بدین گونه کودک احساس کند …

بیشتر بخوانید »

حساسیت شنیداری در کودکان و تمرین‌هایی برای تقویت آن

حساسیت شنیداری در کودکان و تمرین‌هایی برای تقویت آن

حساسیت شنیداری در کودکان و تمرین‌هایی برای تقویت آن – برای تقویت حساسیت شنیداری چه فعالیت‌هایی می توان انجام داد ؟ ? می توانید چند وسیله‌ی صداساز بسازد تا کودک از آن ها استفاده کند و با انواع صداها آشنا شود. ? صداهای مختلف حیوانات را ضبط کنید از کودک …

بیشتر بخوانید »
Call Now Button

آژانس دیجیتال مارکتینگ لوبیا