سه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

برای زندگی

هیچ عقیده ای قابل احترام نیست.

احترام خاص ما انسان‌ هاست، نه ساخته‌های دست یا ذهن مان. فکر، باور و عقیده، ساخته‌ی ذهن انسان‌ است نه جزیی از وجود او. همان گونه که احترام گذاشتن به وسیله یا ابزاری که یک انسان ساخته است عاقلانه به شمار نمی آید, احترام گذاشتن به فکر و باور و …

بیشتر بخوانید »

آیا شما ریزپرخاشگرید؟

آیا شما ریزپرخاشگرید؟ ریزپرخاشگری یعنی “به کار بردن عبارات گفتاری کوتاه و حرکات و اشارات کلامی و غیرکلامی که، چه سهوی چه عمدی، حاوی توهین، سرزنش و تحقیر دیگران باشد”. پژوهشگران حوزه “تنوع فرهنگی” و “عدالت اجتماعی”، با پیشرفت ابزارهای علمی، به مشاهده، بررسی و تحلیل دقیق رفتار و زبان …

بیشتر بخوانید »

چرا خارج شدن از “دایره راحتی” دشوار است؟

دایره راحتی

چرا خارج شدن از “دایره راحتی” دشوار است؟ قدم برداشتن به خارج از دایره راحتی معمولا چالش برانگیز است. برای کاهش وزن و رژیم گرفتن باید تا حدودی از غذاهایی که دوست داریم صرف نظر کنیم، برای خروج از رابطه ای که مخرب است باید تحمل و توانایی تنها ماندن …

بیشتر بخوانید »

از کودکى یاد دهیم هر آدمى مسئول گفته‌ها و کرده‌هاى خودش است – المیرا لایق

از کودکى یاد دهیم هر آدمى مسئول گفته‌ها و کرده‌هاى خودش است. – المیرا لایق مهلاى پنج ساله با مادرش آمده بود. هر بار که مادر از مشکلات دختر کوچک می‌گفت تهش اضافه می‌کرد البته خودش اینکارا رو نمی‌کنه، شیطون گولش میزنه… جیغ می‌کشه، البته شیطون بهش می‌گه… کتک میزنه، …

بیشتر بخوانید »

اولین رابطه‌ای را که انسان تجربه میکند – دکتر آذردخت مفید

اولین رابطه‌ای را که انسان تجربه میکند - دکتر آذردخت مفید

اولین رابطه‌ای را که انسان تجربه میکند – دکتر آذردخت مفید اولین رابطه‌ای را که انسان تجربه میکند رابطه‌ی کودک-مادر یا کودک-والد (والد یا جایگزین آن) است. این رابطه ویژگی‌های خاص خود را دارد. کودک در رابطه گیرنده و والد دهنده است. کودک تقاضای عشق بی‌قید وشرط دارد یعنی نیاز …

بیشتر بخوانید »

آرمان‌های توسعه پایدار؛ ۱۷ آرمان برای دگرگونی جهان

آرمان‌های توسعه پایدار؛ ۱۷ آرمان برای دگرگونی جهان هدف آرمان های توسعه پایدار پایان دادن به فقر، ترویج کرامت انسانی و رفاه برای مردم جهان هم زمان با حفاظت از محیط زیست است ۱- نبود فقر ۲- به صفر رساندن گرسنگی ۳- سلامت مطلوب و رفاه ۴- آموزش با کیفیت …

بیشتر بخوانید »

چگونه مسئولیت شخصی زندگی خود را به عهده بگیریم؟

چگونه مسئولیت شخصی زندگی خود را به عهده بگیریم؟  مسئولیت پذیری امری نیست که طیِ یک شب اتفاق بیفتد، بلکه فرایندی است تدریجی که به مرور حاصل می شود. مدلی که در زیر ارائه می شود، مدل “پگاه” (پ.گ.ا.ه)، به عنوان الگویی برای پذیرش مسئولیتِ شخصی در مواجهه با واقعیت …

بیشتر بخوانید »

چگونه امنیت در انسان شکل می گیرد؟؟ – دکتر آذردخت مفیدی

چگونه امنیت در انسان شکل می گیرد؟؟ – دکتر آذردخت مفیدی انسان با روحیه ای سرشار از وحشت به دنیا می آید.همان گونه که جسم ما مرز دارد روان ماهم مرز دارد.ولی نوزاد در هنگام تولد هیچ مرزی بین روان خود باجهان بیرون احساس نمی کند.درکیهان معلق است.این موضوع یک …

بیشتر بخوانید »

دقیقا از چه چیز مرگ می ترسید؟ – اروین د. یالوم

آروین د. یالوم

دقیقا از چه چیز مرگ می ترسید؟ – اروین د. یالوم از بیشتر مراجعه کنندگانم می پرسم: «دقیقا از چه چیز مرگ می ترسید؟» پاسخ های مختلفی که به این پرسش می دهند، غالبا به درمان سرعت می بخشد. وقتی که از جولیا (یکی از مراجعین) پرسیدم: «چرا مرگ اینقدر …

بیشتر بخوانید »

خشونت رفتاری: چه کنیم اگر همسرمان ما را کنترل می‌کند؟

خشونت رفتاری: چه کنیم اگر همسرمان ما را کنترل می‌کند؟ کنترل خشونت‌آمیز چیست؟ کنترل خشونت‌آمیز نوعی خشونت خانگی است اما لزوماً خشونت فیزیکی نیست. چنین رفتاری باعث می‌شود که قربانی نتواند به شبکه‌های حمایتی دسترسی داشته باشد و فقط متکی به شخصی که او را آزار، تهدید‌، تحقیر و ارعاب …

بیشتر بخوانید »
Call Now Button

آژانس دیجیتال مارکتینگ لوبیا